2011. szeptember 9., péntek

Rólunk


Kik vagyunk?


Non-profit klubként működünk önkéntes tagokkal Százhalombattán és környékén. 2010 év végén indítottuk el néhány fővel. Célkitűzéseink egyike egészségünk megőrzése és ebben egymás segítése. Az általunk gyakorolt mozdulatok az ismert tajcsi alapelvein alapuló kissé módosított mozdulatsorok. Minden korosztály megtalálható nálunk, ez a fajta mozgás nincs korhoz kötve. Tagjaink között akad, aki fél éve, de olyan is, aki több mint 10 éve gyakorolja a tai chi ezen stílusát. A résztvevők többsége jelenleg hölgy. A mozgássor bárki számára elsajátítható és nem okoz fizikai megerőltetést. A gyakorlatok jótékonyan hatnak a szív- és érrendszerre, a csont- és izomrendszerre valamint az idegrendszerre is. Nemcsak a test, hanem a lélek is épül ezáltal hiszen a gyakorlatok koncentrációt igényelnek, ezáltal oldódik a napi stressz, a fejfájás, a szorongás. Célunk a harmonikus mozgás közös gyakorlása és ezáltal egészségünk és közérzetünk javítása.

"A test gyógyítása a lélek ápolása nélkül nagy hiba lenne"


Hol találsz meg minket?

A foglalkozások jelenleg Százhalombattán folynak a Barátság Kulturális Központban. Jelentkezni bármelyik elérhetőségünkön lehet, de egy személyes találkozó, akár egy foglalkozáson is a leghatékonyabb.

csoportvezető: Balla József
tel: 06-30/9416-302
e-mail: lásd jobboldalt!

helyszín: Barátság Kulturális Központ (BKK)
Százhalombatta, Szent István tér 5.
tel: 06-23/355-488



Kérjük a pontos megjelenést, de aki késik az is csatlakozhat, viszont tiszteljük meg a többieket azzal, hogy a foglalkozást a rendszeres késéssel nem zavarjuk. (A BKK központba csak belépővel lehet bemenni amit természetesen tagjaink jelentkezéskor megkapnak. Aki látogatóba jön az kérhet vendégkártyát.)